Kineziológiai oldás

Az érzelmi stressz oldása és kezelése a One Brain módszer szerint.

Együtt feloldjuk a blokkokat, hogy megtaláld a problémádra azt a megoldást, ami mögé a test-elme-lélek egységének erejével be tudsz állni. 

Mindezt gyengéden, biztonságos módon.

Mert: „A probléma sohasem a probléma, hanem a probléma az, ahogy érzel a problémád iránt.”

Segítek kiutat találni a bizonytalanságból, és meghallani a saját vágyaid hangját!

 

 

„Kata olyan mélységekben lévő traumákat is oldott bennem, amit még a pszichológustól is elzártam. Oldásai hatására végre önmagam lehetek. Pozitív irányba változott az életem.”

Andrea

Kinek való ez a módszer?

Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt segítek.

NEKED, ha…

 • munkahelyi, párkapcsolati vagy valamilyen betegséggel kapcsolatos stresszel küzdesz.
 • problémáid vannak a szüleiddel, barátaiddal kapcsolatban.
 • eleged van abból, hogy rágörcsölsz a dolgokra, nem tudod, hogyan oldd meg a problémáidat.
 • nem látod tisztán a helyzetedet és a lehetőségeidet a stressz miatt.
 • tudod és akarod vállalni a felelősséget önmagadért, és nem akarsz többé másokat hibáztatva élni.
 • hajlandó vagy tudatosan ránézni a problémáidra, változtatni szeretnél a jelenlegi helyzeteden.
 • megfontolt, világos és tudatos döntéseket akarsz hozni stressz és félelmek nélkül.

GYERMEKEDNEK, ha…

 • a stressz miatt nem tud úgy teljesíteni az iskolában, ahogy szeretne.
 • nehéz beilleszkednie az óvodába vagy az iskolába.
 • kamaszként nehezen fogadja el önmagát.

Fontos! Mivel a gyermekek sokszor a szülők elvárásait, nehézségeit, kapcsolati problémáit is cipelhetik, szükség lehet a szülő oldására is a gyermek nehézségei kapcsán.

A stressz miatt úgy tűnhet, mintha nem lenne választásod.

Mert a változástól való félelem nem hagyja, hogy meglásd a lehetőségeidet és a valódi vágyaidat.

A One Brain módszerrel feloldjuk az érzelmi stressz okozta blokkokat a testben és az elmében, hogy végre tisztán láthass. 

Így tudni fogod, hogyan vagy részese a problémádnak, mit akarsz valójában az adott helyzetben, milyen lehetőségeid vannak, és mit tehetsz azért, hogy elérd, amit szeretnél.

„Katához egy ismerősön keresztül kerültem. Kb. 12 éve. Szerettünk volna babát, de nem sikerült. Voltam pszichológusnál, természetgyógyásznál. Lombik program. Nem éreztem haladást. Megrekedtem és nem tudtam tovább lépni. Túl sok stressz volt a gyermekkoromon. Elkezdtünk dolgozni és megérkezett a nagyfiam Majd sokáig nem találkoztunk Katával. Nem jött a tesó, két lombik hiába. Megint Katához fordultam. Segített új szemszögből néznem az eseményekre, aminek következtében az oldás segítségével elengedtem az egészet. És megérkeztek cuki kislányaim. Szépen, egymás után. Azóta nem engedtem el Katát. Nem kertel, őszinte, szeretettel hagyja, hogy megtaláljam az utam. És ami igazán hitelessé teszi az egész kineziológiát még a szkeptikusok számára is: Kata egy biológus-mérnök doktor.” 

K. B.

Hogyan zajlik a kineziológiai oldás?

 1. Egy 20-25 perces beszélgetéssel kezdünk, amelynek során együtt feltárjuk a problémát. 

2. Kineziológiai izomteszteléssel a testet is bevonjuk a folyamatba. Megmutatom az izomtesztelés működését, utána elvégezzük az előzetes kiegyensúlyozás lépéseit. Erre azért van szükség, hogy minél kevesebb stresszel tudd megvizsgálni az oldás során felmerült ügyet.

3. Ezután az izomtesztelést felhasználva felderítjük, mi miatt okoz neked az adott helyzet vagy kapcsolat nehézséget a jelenben. Megnézzük, hogyan érzel és mire vágysz a tudatosság tudatos, tudatalatti, sőt testi szintjén. Megkeressük és oldjuk azokat a blokkokat, amit az elnyomott érzelmek okoznak.

 1. Miután a jelenben megtaláltuk a stressz valódi forrásait, megvizsgáljuk a helyzet múltbeli aspektusait. Keresünk egy olyan kort, ahol hasonló viselkedési mintát követtél, mint amit a jelenben követsz. Megnézzük az akkori érzelmeket, az akkori vágyott állapotot, és szintén oldjuk a stressz miatt keletkezett blokkokat. Utána pedig vizualizációs technikákkal is megvizsgáljuk az akkori szituációt. 

Tehát felhasználjuk és a javunkra fordítjuk a mindenki által ismert mondást, amely szerint „utólag könnyű okosnak lenni”, és könnyebb rálátni arra, mit tehettünk volna másképp, hogy az a helyzet mindenki számára beleértve önmagunkat is a legjobb módon alakuljon.

5. Végül a múltbeli helyzet újszerű megoldásából levonjuk a tanulságokat, és adaptáljuk a jelenbéli problémád kezelésére. Majd az oldás megerősítéseként adok egy otthoni gyakorlatot, ami segít lehorgonyozni az oldás pozitívumait, hogy az eredmény tartós legyen.

„Egy több éve elhúzódó, nagyon nehéz élethelyzetben, igen aktív megoldáskeresés során fordultam Katához. Több remek szakemberrel való munka során éreztem, hogy a fejlődés gátja egy olyan, blokk, amit sem megfogalmazni, sem kezelni nem tudok, de a testi reakcióim gátolják azt, hogy tovább lépjek a megoldásban. Már az első kezelésnél éreztem, hogy a megfelelő helyen vagyok és a kezelés utáni erős, valódi fizikai és lelkiállapotbeli minőségi ugrás megerősített ebben. Kata profizmusa, nyitottsága, szakértelme és elfogadó attitűdje olyan atmoszférát teremt, ami a legreménytelenebbnek tűnő helyzetben is mutat reményt a változásra, gyógyulásra, és ami még fontosabb, arra, hogy a kliens megtapasztalja a változtatásra való képességét. A megismeréshez, az elfogadáshoz és a tovább lépéshez is megkaptam Katától azt a segítséget, amire szükségem van és a saját magam elfogadásához olyan szelíd módon vezet, ami szinte bearanyozza a napjaimat.

Katát ajánlom mindenkinek, aki finomra hangolt fejlődést szeretne az életében, az egészségében vagy egy – egy élethelyzet kezelésében, megoldásában.” 

 

– Vető Viktória

A kineziológiai egyéni konzultáció díja: 24.000 forint / alkalom

Időtartama: 100-120 perc.

Várlak szeretettel!