One Brain kineziológia tanfolyam

1. és 2. szint

gyermekek a kineziológusnál

Tanuld meg az érzelmi stressz oldását a test, a lélek és az elme egyesítésével hatékony és biztonságos módon!

Segíts másoknak is, hogy a berögzült reakcióik helyett tudatos választ adhassanak a problémájukra!

A jelentkezési határidő: hamarosan

Egy kedves tanítványom One Brain kineziológiai oldási sikerét hoztam el neked.

Történetünk főhőse egy kisfiú, hívjuk őt most Robinak.

Ötéves korában a kedvenc óvónénije elment az óvodából. A nyári szünet előtt még ott volt, ám szeptembertől már új kolléganő került a helyére.

Robika számára ez váratlan változás volt.

A kis fejében ő ezt úgy rakta össze, hogy a kedvenc óvónénije az új óvónéni miatt ment el. Tehát rávetítette a problémát. Ez úgy jelentkezett, hogy „csúnya szavakat” mondott rá, sőt olykor még meg is ütötte.

Mintha elkezdett volna bosszút állni az új óvónénin.

Otthon rendkívül érzékennyé és síróssá vált. Látható volt, hogy teljesen kibillent az egyensúlyából. A szülők egy barátjuk tanácsára fordultak kineziológushoz segítségért.

Három alkalom után a probléma megszűnt. A kisfiú egyszerűen megnyugodott.

Ám nem csak ez a nehézség oldódott meg. Robika mindig szorongóbb, zárkózottabb gyermek volt, ám a kineziológiai oldások után sokkal nyitottabb és beszélgetősebb lett. Nemcsak az óvónők, hanem a család ismerősei is visszajelezték ezt.

A kisfiút érzelmi stressz kínozta, amit ő „rosszalkodással” és sírással próbált levezetni – sikertelenül. A kineziológus segített neki abban, hogy megbirkózzon a történtekkel. Ez az eset nagyon jól példázza, mire képes a One Brain kineziológia. Nemcsak gyermekeknél, hanem felnőtteknél is!

gyermekekkel foglalkozni

Tanuld meg az érzelmi stressz oldását te is!

Szerezz sikereket segítőként vagy támogasd a családod a One Brain kineziológia módszerével!

Miért érdemes elvégezni ezt a tanfolyamot?

Engedd meg, hogy egy kedves tanítványom, Kovács Andi, válaszolja meg ezt a kérdést. 🙂 Az ő visszajelzése következik:

„Hogy miért érdemes elvégezni a tanfolyamot?

Mert a stresszoldó technikák elsajátításával nem csak magunk, de családunk életét is jobbá, harmonikusabbá tehetjük.

Mert felismeréseinkkel egyre tudatosabbá válhatunk, ezzel pozitívabbá varázsolva szemléletünket, életünket.

Mert oldásaink, oldódásaink lévén tisztábban láthatunk rá életünk fő stresszokozóira, s a barométer vágyott oldaláról szemlélve a problémákat, a megoldások tárháza is szemünk elé tárul.

Mert olyan összefüggéseket fedezhetünk fel testi jelzéseink, valamint érzelmeink között, amelyek segítséget nyújthatnak nem csak önmagunknak, de családunk, ismerőseink számára is.

Mert rohanó világunkban végre önmagunkra fókuszálhatunk.

Mert tanulni jó.

Mert a Chiron Stúdióban a legjobb oktatótól tanulhattok.

Mert a tanfolyamok élvezetesek, vidám hangulatúak.

Mert kineziológiát és stresszoldó technikákat elsajátítani a LEGJOBB BEFEKTETÉS. (Vallom ezt pénzügyesként és kineziológus hallgatóként egyaránt).”

2008 óta oktatom a One Brain kineziológiát.

Azóta több tucat hallgatóm vált hivatásos segítővé, néhány száz pedig azóta is használja a módszert támogatva ezzel a családot és a barátokat.

Tartozz közéjük te is!

Kinek való a One Brain kineziológia tanulása?

 

gyermekek a kineziológusnál

Annak, aki…

  • …hivatásos segítő, kineziológus akar lenni;
  • …már segítőként dolgozik, és hatékonyabbá szeretné tenni a munkáját;
  • …mélyebb önismeretre vágyik;
  • …úgy érzi, stresszes környezetben él vagy dolgozik, és komplex módszert keres az érzelmi stressz oldására;
  • …szeretné jobban kézben tartani az életét;
  • …szeretne segíteni gyermekeinek, családtagjainak, barátainak a mindennapi stresszek, tanulási és egészségügyi problémák kapcsán;
  • …pedagógusként dolgozik, és eszközöket keres a hatékony tanításhoz;
  • …eddig „lelki szemetesládaként” működött, és most eszközöket szeretne kapni önmaga és mások támogatáshoz.

Magadra ismertél?

Akkor tudod, mit kell tenned! 🙂

Hogyan nehezíti meg az életünket az érzelmi stressz?

A stressz egy túlélési reakció, amely még az állatoknál is megfigyelhető. Arra szolgál, hogy túléljük a fizikai fenyegetettséget. „Üss vagy fuss” reakciónak is szokták nevezni.

Ilyen esetben a vér, az energia a lábakba vagy a kezekbe tolul, hiszen ezekkel a testrészekkel tudunk ütni vagy futni.

Ez egy teljesen természetes fizikai változás.

Létezik azonban az úgynevezett érzelmi stressz is, amikor a fenyegetés nem fizikai, hanem érzelmi eredetű. Tehát nem vagyunk életveszélyben. Viszont az agyunk nem tud különbséget tenni a fizikai és az érzelmi fenyegetettség között. Ezért jelentkezik ugyanaz a reakció mindkét esetben.

Mi a baj ezzel?

Mivel az energia a kezekbe és a lábakba áramlik, a testünk lezárja vagy minimalizálja azokat a funkciókat, amelyek nem kellenek a pillanatnyi túléléshez. Ilyen például a tudatos gondolkodásért felelős agyi terület is.

Csakhogy…

Az érzelmi stressz kezelésénél épp erre az agyi területre lenne szükségünk! Csakis tudatos gondolkodással lehet kikeveredni az érzelmi stressz karmai közül.

 

Hogyan nehezíti meg az életünket az érzelmi stressz?
Hogyan nehezíti meg az életünket az érzelmi stressz?

 

A One Brain kineziológia tehát abban segít, hogy a stressz lekezelésével vissza tudjuk szerezni a kreatív, tudatos gondolkodás képességét. Ezzel visszakapjuk az irányítást az érzelmeink, a döntéseink és az egész életünk felett!

Nincs több kétségbeesett agyalás, éberen töltött éjszakák és aggódás kimerültségig! Ha búcsút intesz az érzelmi stressznek, képes leszel tudatosan és kreatívan megoldani minden felmerülő problémát!

Várlak a tanfolyamon!

Tanulj velem One Brain kineziológiát, hogy hatékony eszközeid lehessenek a stresszkezelésre!

Induljunk el együtt a segítővé válás útján!

Kíváncsi vagy milyen nálam a tanulás?

Olvasd el a tanítványaim visszajelzéseit!

„Mikor Katát, mint oktatót megismertem lenyűgözött a tudása, és az az alaposság, ami őt minden megnyilvánulásában jellemzi. Aztán ahogy haladtak a tanfolyamok egyre inkább ráláttam csodás lelkére is. Az a gyengédség és szeretet, amivel kíséri diákjait nagyon kellemessé es védetté teszi a tanfolyami órákat. Mindig lehetett rá számítani, hogy a tanulási folyamatban lévő zavarodottságokat kitisztítja és helyre rakja logikus, érthető stílusával. Amikor oktatónak kezdtem tanulni igazi példakép lett számomra, ami azóta sincs másképp. Aki őt választja a legjobb kezekbe kerül, és magabiztos tudás birtokosa lesz. Szeretettel ajánlom őt mindenkinek, aki a kineziológiát alaposan és hitelesen szeretné megismerni. Biztosan állítom nem fog csalódni.”

/Cseperkálóné Mirek Barbara, www.kinezbarbara.hu

A „Kata-tanítványok” azonnal felismerhetőek magabiztos tudásukról és szakmaiságukról – mondta nekem egy kollégánk. Ez a mondat tömören összefoglalja mindazt az átfogó, komplex ismeretet és szemléletet, amit Kata a tanfolyamain nyújt. :-)”

/Kovács Andi, a.kinez.hu@gmail.com/

A „Kata-tanítványok” azonnal felismerhetőek magabiztos tudásukról és szakmaiságukról – mondta nekem egy kollégánk. Ez a mondat tömören összefoglalja mindazt az átfogó, komplex ismeretet és szemléletet, amit Kata a tanfolyamain nyújt. :-)”

/Kovács Andi, a.kinez.hu@gmail.com/

„A legjobb helyen jársz, ha mindent tudni szeretnél az One Brain kineziológiáról, és a legjobb tanártól szeretnéd ezt a tudást megszerezni. Dr. Simon Katalin nem csak “leadja az anyagot”, hanem elhivatottságával a szakmai iránti alázatosságával, lelkesedésével a személyiségéből adódó precizitásával és támogató hozzáállásával a tárgyi tudáson túl, a tanfolyamok alatt komoly önismeretet is szerzel.

/Farkas-Miklós Barbara/
www.fb.com/DulaBarbi 

„Kata az az oktató, aki mellett megértettem és világossá vált a számomra, hogy ez a csodálatos stresszoldó módszer mennyire hatékony és mekkora segítséget tud nyújtani nehéz helyzetekben. Világosan, tisztán és érthetően adja át azt a rengeteg kineziológiai tudást, ami benne van. Lelkesedése magával ragad és a legnehezebb korrekciók is érthetővé válnak, amikor elmagyarázza és lépesekre bontja.”

/Sandoly Gyöngyvér/

„Hálás vagyok, amiért Simon Katánál tanulhatom a kineziológia One Brain ágát. Érzem és tudom, hogy a legjobb oktatóhoz kerültem. Ahogy mondani szoktam: Katát receptre kellene felírni. 🙂 Nála a legapróbb részleteket is megismerhetem, amik nem csak lógnak a levegőben, hanem össze tudom azokat kapcsolni, hiszen feltárja az összefüggéseket, választ kapok a miértekre is.”

/Lilla/

A tanfolyam elvégzése számomra egy új út, új lehetőség, valamint önmagam mélyebb megismerésében segít. A tanfolyamon jól éreztem magam. Előtte belső hullámzásaim, vívódásaim voltak a mielőbbi megértés végett. A tanfolyam után azt éreztem, hogy a kineziológia egy csodálatos holisztikus módszer. Most még csak ízlelgetem, tanulmányozom, de bízom benne, hogy hamarosan tudok segíteni a hozzám fordulóknak általa.”

/Andi/

“A One Brain 1-2. szintje abban segített nekem elsősorban, hogy megismertem néhány olyan saját tulajdonságom, amit eddig elnyomtam, vagy nem akartam használni, illetve nem is bíztam magamban, hogy ez menni fog. Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon. Alig várom, hogy folytathassam a 3. Szinttel. A tanfolyam elvégzése után megvilágosodást éreztem legelőször. Alkalmazom a tanultakat, teljesen más szemszögből közelítek meg embereket.”

/Cintia/

“Szeretem, ha tudom, van befolyásom a dolgok fölött, és a One Brain 1-2. tanfolyamának pár napja megerősített abban, hogy ez minden esetben a kezemben van. Ami különösen sokat segített azt az ezekre a helyzetekre alkalmazható új technikák megismerése. Nekem sokszor akár évekbe is telik, hogy valamit igazán alkalmazni tudjak. Most azt érzem, hogy máris kezd leülepedni a tudás, és így többször jut eszembe, hogy használjam, amikor olyan helyzetben vagyok.”

/Virág/

Miért hallgass rám?

Az 1990-es évek végén szereztem tapasztalatot a kineziológiai oldások hatékonyságáról. 1,5 évig jártam oldásokra, és sok nehézségem oldódott ez alatt az idő alatt. A sikereket érzékelve Dr. János Péternél kezdtem tanulni a kineziológiának több ágát is. Elvégeztem a Touch for Health, a Stressz Realese és a One Brain kineziológiai ágakat.

Megtanultam a Magyarországon János Péter és Korcsmáros Magda által kidolgozott Spirituális Radix asztro-kineziológiai módszert, valamint 2006 júniusában elvégeztem az Eva és Arnold Polivka által kidolgozott „Családi rendszerek kiegyensúlyozása” tanfolyamot. Ez utóbbi a Bert Hellinger féle családállítási eljárásokat kombinálja a One Brain módszereivel.

2001 óta praktizálok, 2008 óta pedig oktatom is a kineziológiát. A mögöttem álló évek alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem össze, amelyet készséggel átadok tanítványaimnak is.

Fontos tudnod, hogy én mindig a módszer legfrissebb változatát tanítom. A módszer képzésben levő fakultásaként a One Brain™kineziológia vezető oktatója vagyok. Tanítványaim egészen a konzultáns praktikum szintjéig tudnak velem jönni.

A One Brain kineziológia egy csodálatos, holisztikus módja az érzelmi stressz kezelésének. Bátran ajánlom segítőknek, pedagógusoknak és azoknak is, akik a saját életüket szeretnék kiegyensúlyozottabbá tenni.

 

Mit kell még tudnod?

A One Brain képzési út 13 szintből áll. Ezt szükséges végigjárni ahhoz, hogy felelősen képesek legyünk az érzelmi stressz gyengéd oldására és kezelésére.

Sokan nincsenek tisztában azzal, mennyire fontos, hogy az érzelmi stressz oldása biztonságosan történjen. Hiszen olyan témák kerülhetnek felszínre, amelyeket a kliensünk nehezen tud kezelni. Nekünk ott kell állnunk mögötte és segíteni őt.

Nálam a kezdő tanfolyamon az 1-es és a 2-es szintet tanulhatod meg 5 nap alatt. Azért tartom közvetlenül egymás után a két szintet, hogy a tanítványaim ténylegesen ráérezzenek az izomtesztelésre. Ha az első szint után csak fél év múlva megy valaki a második szintre, sokat felejt. Nem tud elmélyülni a tudás és a gyakorlat. Az izomtesztelés az egyike a kineziológia azon eszközeinek, amit nem nehéz megtanulni, viszont ahhoz idő és gyakorlat kell, hogy stabilan érzékeljük.

Természetesen külön is el lehet végezni a két szintet, ám nálam elsőbbséget fognak élvezni azok a jelentkezők, akik mind a két szintre jönnének.

Az első kettő, és az ezt követő harmadik szint mindenkinek jó alapot adhat a stresszkezelésre és a kommunikációra. A mélyebb értelemben vett szakmai képzés viszont a negyedik szinttől kezdődik.

One Brain kezdő tanfolyam

AJÁNLAT

One Brain™ 1. szint

One Brain™ 2. szint

IdőpontTematika

Mi az izomtesztelés?

Hogyan tudod meghatározni a stressz mértékét és fokozatait?

Hogyan tudod megfogalmazni, hogy mi okoz számodra érzelmi stresszt?

Milyen egyszerű, önsegítő korrekciók vannak a stressz oldására?

Mi a „homlok/tarkó” tartás, és hogyan segít az érzelmi stressz oldásában?

Egy egyszerű korrekció az érzelmi blokk oldására

Milyen viselkedést váltanak ki az érzések?

Hogyan tudjuk azonosítani és oldani az energiablokkokat?

Hogyan tudjuk oldani az elvárásoknak való megfelelést?

Hogyan tudjuk kiegyensúlyozni a jobb és bal agyféltekénket?

Mi a One Brain oldás menete?

Hogyan mozgunk az időben az izomtesztelés segítségével?


Bónusz

Ajándék Viselkedési Barométer

1,5 órás csoportos Zoom-konzultáció a kérdések átbeszélésére 18.000 Ft értékben

1,5 órás csoportos Zoom-konzultáció a kérdések átbeszélésére 18.000 Ft értékben

Ár

55.000 Ft

(tartalmazza a hivatalos jegyzet árát is)

80.000 Ft

(tartalmazza a hivatalos jegyzet árát is)

One Brain™ 1. szint

Időpont


Tematika

Mi az izomtesztelés?

Hogyan tudod meghatározni a stressz mértékét és fokozatait?

Hogyan tudod megfogalmazni, hogy mi okoz számodra érzelmi stresszt?

Milyen egyszerű, önsegítő korrekciók vannak a stressz oldására?

Mi a „homlok/tarkó” tartás, és hogyan segít az érzelmi stressz oldásában?

Egy egyszerű korrekció az érzelmi blokk oldására

Bónusz

Ajándék Viselkedési Barométer

1,5 órás csoportos Zoom-konzultáció a kérdések átbeszélésére 18.000 Ft értékben

Ár

55.000 Ft

(tartalmazza a hivatalos jegyzet árát is)

One Brain™ 2. szint

Időpont


Tematika

Milyen viselkedést váltanak ki az érzések?

Hogyan tudjuk azonosítani és oldani az energiablokkokat?

Hogyan tudjuk oldani az elvárásoknak való megfelelést?

Hogyan tudjuk kiegyensúlyozni a jobb és bal agyféltekénket?

Mi a One Brain oldás menete?

Hogyan mozgunk az időben az izomtesztelés segítségével?


Bónusz

1,5 órás csoportos Zoom-konzultáció a kérdések átbeszélésére 18.000 Ft értékben

Ár

80.000 Ft

(tartalmazza a hivatalos jegyzet árát is)

Jelentkezési határidő: hamarosan

A tanfolyamra maximum 10 fő jelentkezését várom. Így mindenki megkapja a szükséges, egyéni figyelmet!

Tanulj biztonságos és elfogadó környezetben, ahol nem ciki kérdezni!

Jelentkezz itt!

Töltsd ki az űrlapot, és küldd el a jelentkezésedet. A visszaigazoló e-mailben megtalálsz minden fontos információt.

A jelentkezésed a hozzájárulás kiegyenlítése után lesz hivatalos.

Értesítést kérek a következő tanfolyami jelentkezés indulásáról

13 + 10 =

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi a One Brain™ kineziológia?

A kineziológia egy olyan ága, amely az érzelmi stressz oldására szakosodott. Abban segít, hogy a stressz okozta blokkok oldásával vissza tudjuk szerezni a kreatív, tudatos gondolkodás képességét. Ezzel visszakapjuk az irányítást az érzelmeink és az életünk felett.

Mennyibe kerül a kezdő tanfolyam

Az első szint 55 000 Ft, a második 80 000 Ft. Az ár tartalmazza a hivatalos jegyzet árát is.

Miért ajánlott az 1. és a 2. szintet közvetlenül egymás után elvégezni?

Azért tartom egymás után a két szintet, hogy a tanítványaim ténylegesen ráérezzenek az izomtesztelésre. Ha az első szint után csak fél év múlva megy valaki a második szintre, sokat felejt. Nem tud elmélyülni a tudás és a gyakorlat.

Kinek való ez a módszer?

Annak, aki hivatásos segítő, kineziológus akar lenni; már segítőként dolgozik, és hatékonyabbá szeretné tenni a munkáját; mélyebb önismeretre vágyik; úgy érzi, stresszes környezetben él vagy dolgozik, és komplex módszert keres az érzelmi stressz oldására; szeretné jobban kézben tartani az életét; szeretne segíteni gyermekeinek a mindennapi stresszek, tanulási és egészségügyi problémák kapcsán; pedagógusként dolgozik, és eszközöket keres a hatékony tanításhoz; eddig „lelki szemetesládaként” működött, és most eszközöket szeretne kapni önmaga és mások támogatáshoz.

Hogyan tudok jelentkezni?

Kattints IDE, add meg az adataidat és küldd el a jelentkezésedet.