One BrainKineziológia Vizsgafelkészítő

Minden támogatást megkapsz ahhoz, hogy sikeres vizsgát tudj tenni.

gyermekek a kineziológusnál

Tedd fel a kérdéseidet már levizsgázott hallgatóknak,
tanulj a tapasztalataikból és készüljünk fel együtt a vizsgára!

Időpont: január 31-től február 19-ig
Jelentkezési határidő: január 25.

Egy vélemény a vizsgafelkészítőről

“Számomra a vizsgafelkészítő elsősorban biztonságot adott. Feltehettem a kérdéseimet, választ kaptam arra, amiben bizonytalan voltam, segítséget kaptam a helyes és pontos izomteszteléshez. Egyesével átvettük, melyik tételhez mit kell megtanulni, így sokkal könnyebb volt a felkészülés, nem vesztem el a segédanyagok és könyvek között.

Két nagy segítséget is adott számomra ez a tanfolyam.

  1. Kata a gyakorlati tételeket részletesen bemutatta, lehetőség volt a begyakorlására is.
  2. Minden elméleti tételhez megkaptam a segítséget, hogy melyikhez, mit kell a megtanulni.

A tanfolyamon megtanultak segítségével magabiztosabban gyakoroltam a felkészülés során az öt izom tesztelését. A tanulásnál a megbeszéltek alapján válogattam össze a tanulnivalókat, így nem ért meglepetés a vizsgán.

Ezt a tanfolyamot mindenképpen ajánlanám azoknak, akik szakvizsgát készülnek tenni a magyar rendszerben. Azért érdemes jelentkezni, mert lehetőség van újratanulni/begyakorolni, hogyan kell pontosan tesztelni a vizsga gyakorlati részén kért 5 izmot. Keretet ad a felkészüléshez. Magabiztosabban és nyugodtabban mentem vizsgázni, mert tudtam, mit kérdezhetnek.”

Kisfaludy-Csákó Ibolya

gyermekekkel foglalkozni

Mit kell tudnod a vizsgafelkészítőről?

gyermekek a kineziológusnál

Ez egy 3 hetes online tanfolyam, amelynek során minden segítséget megkapsz a sikeres vizsgához. Az anyagokat e-mailben küldöm neked kedden, csütörtökön és szombaton, május 16. és június 5. között. Kapsz tanulási segédletet, tételvázlatot és kisvideókat is, amelyekben bemutatom a szükséges izmok tesztelését.

A videókhoz 3 hónapig lesz hozzáférésed, a saját tempódban dolgozhatod fel őket.

Elérhetővé válik számodra egy Facebook-közösség, ahol kapcsolódhatsz a végzett, már levizsgázott – és esetleg praktizáló – hallgatókkal, felteheted a kérdéseidet, vizsgasztorikat és tapasztalatokat olvashatsz.

Ajándékba adok továbbá egy vezetett meditációt a vizsgastressz oldására.

Az online képzés mellé kérhetsz személyes mentorálást is,
ha úgy érzed, további támogatásra van szükséged!

Nem maradsz magadra a tanulásban – főleg nem a vizsga előtt!

Ez a képzés azért született meg, mert…

  • …bár a One Brain 3-as szint után már lehet vizsgát tenni, a hallgatóktól egy kineziológiai alapműveltséget várnak.
  • …bizonyos ismereteket csak a 6-os szinten vagy azután veszünk, és ezek szintén megtalálhatók a vizsgakérdések között.
  • …azok a kineziológiai könyvek, amelyekből fel lehetne készülni, jelenleg sajnos nem mind kaphatóak.

Mindketten ugyanazt szeretnénk:
hogy felkészülten tudj elmenni a vizsgára!
Épp a fent említett nehézségek miatt döntöttem úgy, hogy nem hagylak magadra!

Várlak a vizsgafelkészítőn!

A tételvázlat alapján való kidolgozással időt nyerni.

Mások tapasztalataiból tanulva elmenni a vizsgára.

Ismerni a tesztelt izmokat, jól begyakorolni az izomteszteléseket.

Segédanyagból dolgozva, támogatással, magabiztosan felkészülni.

Feltenni a kérdéseidet, és tanulni a válaszokból.

Hiányos tudásanyagból kidolgozni a tételeket.

Tele bizonytalansággal elmenni a vizsgára.

Nem tudni, mi vár rád, mi a követelmény és milyen izomteszteket érdemes jobban begyakorolnod.

Magadra hagyva felkészülni.

A tengernyi megválaszolatlan kérdés miatti stresszel vizsgázni.

One Brain Kineziológia Vizsgafelkészítő
Magabiztosan és felkészülten a sikeres vizsgáért!

„Mikor Katát, mint oktatót megismertem lenyűgözött a tudása, és az az alaposság, ami őt minden megnyilvánulásában jellemzi. Aztán ahogy haladtak a tanfolyamok egyre inkább ráláttam csodás lelkére is. Az a gyengédség és szeretet, amivel kíséri diákjait nagyon kellemessé es védetté teszi a tanfolyami órákat. Mindig lehetett rá számítani, hogy a tanulási folyamatban lévő zavarodottságokat kitisztítja és helyre rakja logikus, érthető stílusával. Amikor oktatónak kezdtem tanulni igazi példakép lett számomra, ami azóta sincs másképp. Aki őt választja a legjobb kezekbe kerül, és magabiztos tudás birtokosa lesz. Szeretettel ajánlom őt mindenkinek, aki a kineziológiát alaposan és hitelesen szeretné megismerni. Biztosan állítom nem fog csalódni.”

/Cseperkálóné Mirek Barbara, www.kinezbarbara.hu/

A „Kata-tanítványok” azonnal felismerhetőek magabiztos tudásukról és szakmaiságukról – mondta nekem egy kollégánk. Ez a mondat tömören összefoglalja mindazt az átfogó, komplex ismeretet és szemléletet, amit Kata a tanfolyamain nyújt. :-)”

/Kovács Andi, a.kinez.hu@gmail.com/

A „Kata-tanítványok” azonnal felismerhetőek magabiztos tudásukról és szakmaiságukról – mondta nekem egy kollégánk. Ez a mondat tömören összefoglalja mindazt az átfogó, komplex ismeretet és szemléletet, amit Kata a tanfolyamain nyújt. :-)”

/Kovács Andi, a.kinez.hu@gmail.com/

” Azért ajánlanám a vizsgafelkészítőt, mert a legrosszabb dolog a tanulásban az, ha úgy érezzük, vannak még homályos foltok, olyan részek, amik nem teljesen világosak számunkra. Akkor óhatatlanul is arra a hiányosságra koncentrál az ember, nem érzi magát magabiztosnak. Attól fél, hogy ki ne derüljön, hogy valamit nem tud/nem jól tud. Nekem elsősorban azért segített a tanfolyam, mert ezeket a kérdéses dolgokat sikerült vele tisztázni, illetve feltehettem az összes kérdésemet. Ajánlom mindenkinek, aki vizsgára készül, mert Katánál felkészültebb oktatót nem talál:). “

/Egy hallgató/

“Örömmel ajánlom a vizsgafelkészítő tanfolyamot, mert egy átfogó képet kaphat a hallgató a teljes követelményről, miközben biztos alapokra építhet.”

/Rédei-Ács Klára /

“Nagyon hasznosak voltak Kata tanácsai a felkészülésre, hogy újra átvettük a teszteléseket, nagyon szuper volt az egész tanfolyam. Azért ajánlanám, mert nekem rendszert adott a tanuláshoz, részletes, precíz, minden információt megkaptam, amire szükségem volt.”

/K.É. /

Kitől tanulhatsz?

Dr. Simon Katalin vagyok, a Chiron Stúdió alapítója. 1988-ban biológus mérnökként végeztem a Budapesti Műszaki Egyetemen, majd 1992-ben szereztem meg egyetemi doktori címemet.

Ezután Dr. János Péternél tanultam a kineziológiának több ágát is. Elvégeztem a Touch for Health, Stressz Realese és a One Brain kineziológiai ágakat. Megtanultam a Magyarországon János Péter és Korcsmáros Magda által kidolgozott Spirituális Radix asztro-kineziológiai módszert, valamint 2006 júniusában elvégeztem az Eva és Arnold Polivka által kidolgozott „Családi rendszerek kiegyensúlyozása” tanfolyamot. Ez utóbbi a Bert Hellinger féle családállítási eljárásokat kombinálja a One Brain módszereivel.

2008 óta oktatom a kineziológia One Brain ágát. 2022. februárjától pedig a One Brain módszer képzésben levő fakultásaként támogatom a magyarországi One Brain közösséget, hogy szakmailag felkészülten, gyengéden és kliens által vezetetten tudják segíteni a hozzájuk fordulókat a tudatosságuk növelésében és a problémáik megoldásában.

Az elmúlt 10 évben több, mint 50 hallgatóm tett sikeres vizsgát a vizsgafelkészítő tanfolyam segítségével. Alaposságommal és rendszerezőképességemmel megadtam számukra azt a hátteret, aminek segítségével magabiztosan mehettek vizsgázni. Büszke vagyok arra, hogy sokan közülük a mai napig is sikeresen praktizálnak.

 

One Brain Kineziológia Vizsgafelkészítő

AJÁNLAT

One Brain Kineziológia Vizsgafelkészítő

Részvétel a vizsgafelkészítőn

2 hónapos hozzáférés a videókhoz

Háttéranyagok és segédletek a tételek kidolgozásához

Tesztelési segítség videós formában

Kérdések megválaszolása

Tudásmegosztás és tapasztalatátadás egy Facebook-közösségben [AJÁNDÉK]

Stresszoldó vezetett meditáció a vizsga előtt [AJÁNDÉK]

 

49.000 Ft

 

Hogyan nehezíti meg az életünket az érzelmi stressz?

Az ajándékokról

Szakmai közösség – Pontosan tudom, mennyit jelent, ha áll az ember mögött egy olyan szakmai közösség, ahol végzett, esetleg már praktizáló kineziológusok vannak.
Lehet kérdezni tőlük, és meg tudják osztani a tapasztalatukat a vizsgáról. Ráadásul én is ott vagyok, és szívesen válaszolok.

Stresszoldó meditáció – A vizsga miatti stressz és szorongás meg tudja nehezíteni a sikeresség felé vezető utat. Ezért készítettem neked egy vezetett meditációt, amelyet akár többször is meghallgathatsz a vizsga előtt.

Jelentkezz itt!

  1. Töltsd ki az űrlapot, és küldd el a jelentkezésedet.
  2. A visszaigazoló e-mailben minden további információt megtalálsz. Kérlek, ellenőrizd a Promóciók és a Spam mappákat is.
  3. A jelentkezésed a hozzájárulás kiegyenlítése után lesz hivatalos.

 

Jelentkezési űrlap

1 + 12 =

Gyakran Ismételt Kérdések

Tényleg kérdezhetek a már végzett hallgatóktól?

Igen. Ez a vizsgafelkészítő egyik különlegessége. Helyet biztosítok a folyamatos kommunikációhoz, felteheted a kérdéseidet, nem leszel magadra hagyva.

Meddig tudom megnézni a kiküldött videókat?

2 hónapig lesz meg a hozzáférésed. Te osztod be az idődet, határozod meg, hogyan dolgozod fel az anyagokat.

Lehet kérni személyes segítséget is?

Természetesen. Ha úgy érzed, a vizsgafelkészítő után szükséged van extra támogatásra, vedd fel velem a kapcsolatot a simon.kata@chironstudio.hu e-mail címen.

Hogyan tudok fizetni a vizsgafelkészítőért?

Banki átutalással. A jelentkezést követően a visszaigazoló e-mailben minden szükséges információt megtalálsz ehhez. Kérlek, mindenképp ellenőrizd a Promóciók és a Spam mappákat is.

 

Hogyan tudok jelentkezni?

Kattints IDE, add meg az adataidat és küldd el a jelentkezésedet.