Online Bach-virágterápia tanfolyam

Gyors segítség érzelmi nehézségek esetén

 • 4 hetes online tanfolyam
 • 3 extra bónusz
 • 1 emléklap a tanfolyam elvégzéséről
 • 1 hónapig visszanézhető tartalmak

Gyakran kibillensz a hétköznapok során? Mintha folyamatosan egy érzelmi hullámvasúton ülnél? Kimerültnek érzed magad testileg és szellemileg?

Oldd fel az érzelmi blokkjaidat a virágok erejével, és lendülj túl erőlködés nélkül a hétköznapi problémákon.

Nem kell szenvedned a nehéz helyzetekkel, itt a gyorsan ható és könnyen hozzáférhető segítség!

 

Kinek való ez a tanfolyam?

Pont neked, ha…

 • szeretnéd könnyebben venni a hétköznapok nehézségeit, akadályait.
 • egy bármikor használható, kéznél lévő, gyors, könnyen hozzáférhető támogatást keresel.
 • szívesen segítenél a környezetedben élőknek, a családodnak a nehézségeiken való átlendülésben.
 • tisztában vagy vele, hogy vannak érzelmi blokkjaid, ám nem tudod, hogyan oldd fel őket.
 • anyaként szeretnéd megkönnyíteni a gyermeked hétköznapjait is.
 • segítőként dolgozol, és szeretnéd kiegészíteni a praxisodat egy hatékony módszerrel.

A hétköznapokban szembe kerülhetünk olyan nehézségekkel…

amelyeket nem könnyű sem kezelni, sem megoldani. A negatív történés hatására ugyanis a rezgésszinted lecsökkenhet, teljesen magad alá kerülhetsz.

Ebben az állapotban azonban nehéz:

 • jó döntéseket hozni,
 • objektívnek maradni,
 • rövid időn belül megoldást találni,
 • legyűrni a kétségbeesést,
 • stabilan helytállni.

Hiszen ilyenkor az érzéseid megsokszorozódnak. Hirtelen és meggondolatlanul reagálhatsz. Azt érezheted, hogy kirántották a lábad alól a talajt. Még nehezebb mindez, ha van melletted valaki, aki számít rád, mint például a gyerekek.

Minél jobban küzdesz azzal, hogy visszaszerezd az irányítást, annál rosszabb minden…

Ám ezúttal lehet másképp. Van más út!

Ezeknek az érzelmi blokkoknak és elakadásoknak a feloldásában segítenek a Bach-virágesszenciák.  Ahogy mondani szoktam: könnyebbé és kiegyensúlyozottabbá teheted vele a hétköznapokat.

Az esszenciák segítenek visszaemelni arra a rezgésszintre, ahol a legjobbat tudod kihozni önmagadból. Már nem a problémára fókuszálsz, hanem a megoldásra. Hirtelen reakció helyett pedig objektíven, egy másik szemmel tudsz ránézni arra a helyzetre, amiben éppen vagy.

Mert feloldottad az érzelmi terheltséget.

Így erős tudsz maradni!

Ezt adhatják meg neked és szeretteidnek a virágokból készült esszenciák – gyorsan és hatékonyan.

 

„Az én célom a tanfolyammal a saját magam és családom segítése volt. Azért ajánlom az elvégzését, mert egy nagyon egyszerű és mégis hatalmas kincs van a kezünkben. Megmutatta nekem, hogy nehéz pillanatokban óriási segítséget és támogatást ad, hogy egyensúlyban maradhassunk. Hálás vagyok minden nap, hogy jelentkeztem a tanfolyamra és megkaphattam ezt a kincset Kata által.”

Hopkáné Ráduly Tünde

Milyen problémákra ad megoldást a Bach-virágterápia tanfolyam?


Mivel ez egy gyengéd eljárás, felnőtteket, gyermekeket, kismamákat és időseket is segíthetsz vele a tanfolyam elvégzése után. Nem okoz allergiás reakciókat, mert a virágok fizikai alkotórészei nem, csak az információja van jelen az esszenciában.

Bátran alkalmazhatod…

 • gyászkezelés esetén;
 • ha kismama vagy, és félsz a baba elvesztésétől;
 • szüléstől való félelemre;
 • ha váratlanul érkezik a baba, ez okoz érzelmi terhet;
 • tanulási nehézségeknél;
 • vizsgaidőszakban főiskolán, egyetemen, amikor nehéz koncentrálni;
 • túlterheltségre;
 • vizsgadrukkra;
 • állásinterjú előtti izgalom kezelésére;
 • párkapcsolati féltékenység és nehéz munkahelyi kapcsolatok kezelésére;
 • fizikai vagy lelki kimerülésre;
 • álmatlanság kezelésére;
 • halogatásra;
 • idegességre, feszültségre.

 

Gyermekeknek is nyugodtan adható…

 

 • testvérféltékenység esetén;
 • bölcsődei, óvodai beszoktatásnál;
 • az anyától való leválás megkönnyítésére;
 • viselkedési problémáknál
 • iskolába való beilleszkedésnél;
 • tanulási nehézségeknél.

Szendrei-Molnár Andrea

kineziológus, Bach virágterapeuta
www.valtoztassvelem.hu

 

 

“Azért jelentkeztem erre a tanfolyamra, mert kineziológus praxisomat szerettem volna kiegészíteni egy új szolgáltatással. Volt oktatóm (Pisták Dóra) ajánlott téged a gyermekekkel való foglalkozás és a One Brain oktatás témában, így találtam meg nálad ezt a tanfolyamot. Sok hirdetést megnéztem, és őszintén megmondom jóval olcsóbbak voltak, de már a leírásodból éreztem, hogy itt sokkal többet fogok azoknál kapni. Nem is csalódtam a megérzéseimben.

Munkám során előtérbe helyezem a problémát, panaszokat kiváltó okok feltárását és mély meggyőződésem, hogy annak legtöbbször – hanem mindig – lelki oka van.
Dr. Bach életfilozófiája már az első alkalommal azonnal magával ragadott, úgy éreztem megérkeztem. Azóta is szenvedélyesen mélyítem a tudásom, több könyvet kiolvastam már az általad ajánlott irodalomból. Folyamatosan használom az eszenciákat, saját magam, családom és ismerőseim körében. Az intuitív választások is mindig nagyon betalálnak, hihetetlen megtapasztalás. Természetesen a cseppek hatása sem marad el, folyamatosak a sikerélmények.

Azoknak ajánlom ezt a tanfolyamot, akik nem csak egy papírt akarnak kapni, hanem mélységeiben szeretnék megismerni az eszenciákat és akár tanácsadóként is szeretnének dolgozni.  Ezen a tanfolyamon mély betekintést nyerhetnek az alkalmazáshoz tartozó filozófiába is, amely elengedhetetlen a sikeres terápia során. Egy komplex, teljes, mindenre kiterjedő anyag, amely nagyon jól végig vezet a tanulás folyamatán. A saját megtapasztalás, a házi feladatok, a tesztek és a szemléletes példákkal alátámasztott elméleti oktatás, mind-mind hozzájárult ahhoz, hogy már a tanfolyam közben is bevésődött az anyag. A hetente megtartott zoomokon lehetőség volt átbeszélni a feladatokat és a kérdéseket, amelyhez Kata személye és őszintesége bizalmi légkört biztosított. Kata szenvedélye magával ragad, garantáltan elindulsz ezen az úton!”

Példavirágok

REZGŐNYÁR – A sejtelmek virága

Megmagyarázhatatlan félelmek esetén nyújt támogatást. Amikor valami olyantól félünk, amit nem tudunk megnevezni.

EGYNYÁRI SZIKÁRKA – Az egyensúly virága

Amikor képtelenek vagyunk két dolog közül választani, akkor támaszkodhatunk rá. Serkenti a koncentrációs és döntési képességeket.

JERIKÓI LONC – A múlt virága

Azoknak az embereknek segít, akik hajlamosak a múltban ragadni, az emlékeikben élni a jelen pillanata helyett.

HANGAFŰ – Az identitás virága

Bizonytalan önértékelés esetén hajlamosak lehetünk kívülről várni a megerősítéseket. Ha ezt nem kapjuk meg, letargiába eshetünk. Ilyenkor a hangafű támogatása kifejezetten jól jön.

Ez nem egy szokványos Bach-virágterápiás online tanfolyam!

Legnagyobb erősségem az alaposságom és a gyakorlatias szemléletmódom. Tisztában vagyok a képességeimmel, az erősségeimmel és azzal, hogy mit tudok neked adni a tanfolyam során. Ezért biztos, hogy mély tudással gazdagodsz a közös munkánk ideje alatt.

Nemcsak elméletet tanulunk, hanem gyakorlatot is. Egyrészt a saját bőrödön fogod megtapasztalni az esszenciák hatását, másrészt gyakorlati példákon keresztül vezetlek végig a folyamaton. Fontosnak tartom, hogy pontosan lásd, hogyan működnek az esszenciák.

Mindezek mellett pedig lehetőséged van kérdezni is. A tanfolyam ideje alatt ugyanis heti rendszerességgel tartok bónusz konzultációt. 

„Amennyiben a lelki teljesség és harmónia fontos valaki számára, akkor mindenképp végezze el.”

Knapcsek Katalin

Mit kell tudnod még a tanfolyamról?

Négy héten át tart, és minden héten kapsz:

– 3 videós leckét.

– a tananyaghoz kapcsolódó tesztet, amellyel felmérheted a tudásod.

– 1 kreatív feladatot, hogy még jobban elmélyíthesd az ismereteket.

 

Azért dolgozunk elméleti, gyakorlati és kreatív szinten, hogy a bal és a jobb agyféltekét is használjuk. Ugyanis akkor tudunk hatékonyan tanulni, ha mindkét agyféltekét elfoglaljuk.

A tanfolyam végére érve pedig akár 4 keverékkel is lesz saját tapasztalatod!

Fontos továbbá, hogy ha még nem rendelkezel Bach-virágesszencia készlettel és Bach-esszencia kártyacsomaggal, érdemes beszerezni a tanfolyam kezdetéig. Elengedhetetlen ahhoz, hogy aktívan részt tudj venni a folyamatban és saját tapasztalatot szerezz.

Ebben sem hagylak magadra, ugyanis tudok adni segítséget a beszerzéshez.

 

A Bach-virágterápia

Extra támogatás segítő foglalkozású szakembereknek

A Bach-virágterápiás tanácsadás nem csak a hétköznapok során tud segítséget nyújtani neked, a családodnak és a barátaidnak. Akkor is bátran ajánlom, ha segítőként dolgozol.

Miért?

Mert remekül kiegészíti a segítői munkát. Ha van a kliensben egy érzelmi blokk, egy elakadás, amin nehéz túljutni, akkor javasolhatunk neki egy Bach-virágesszenciát. Ugyanúgy használhatjuk ellenállás vagy kiborulás esetén is.

Mondok egy példát.

Az egyik tanítványom nemrég megkeresett, hogy elmesélje a tapasztalatát. Érkezett hozzá egy kliens kineziológiai oldásra. Rá is jöttek, milyen problémán kellene dolgoznia ahhoz, hogy változást érhessen el.

Ám az ügyfél túl erősnek érezte az ügyet, és nem akart továbbmenni a folyamatban.

A tanítványom azt mondta, hogy semmi baj, szívesen ad neki egy esszenciát, ami segíteni fog az érzelmi elakadásában. A kliens haza is vitte. Még aznap este visszaírt a tanítványomnak, hogy mennyire hálás.

Hálás, mert máris érzi a keverék hatását, illetve azért is, hogy a tanítványom nem erőszakolta rá a folyamatot.

A Bach-virágterápiás tanácsadás mindenképp jó módszer azoknak, akik a saját segítői munkájukat szeretnék kiegészíteni egy hatékony eszközzel.

„Szerettem volna, hogy megismerjek egy olyan módszert, amellyel olyan embereknek tudok segíteni, akiknek a kineziológia módszerével nem tudok segíteni. Azért ajánlom, mert egy nagyon gyengéd módszert lehet megismerni egy nagyon tapasztalt oktatótól hitelesen. Olyan mindennapi példákkal kúsznak be az életünkbe az eszenciák, hogy egyszer csak azt vesszük észre, hogy virágeszenciákban gondolkodunk.”

Judit

Hogyan használhatod a Bach-esszenciákat?

Az érzelmeid megvizsgálása után készíthetsz magadnak egy keveréket, amelyben 6-8 esszencia ereje összpontosul.

Egy erős érzelmi teher esetén előveheted a készletedet, és egy pohár vízbe cseppentve az adott esszenciát, máris kezelheted magad.

Hirtelen fellépő, váratlan eseménynél bátran támaszkodhatsz az Elsősegélycsepp nevű esszencia erejére. Azonnal képes kezelni a váratlanul jelentkező, erős érzelmi töltetet egy pohár vízzel bevéve.

* Az ügyfeleim nagy része már az első bevétel után érzi magában a változást! Néhány napon belül pedig teljesen kikönnyülnek.

Nézd meg a tematikát!

 1. lecke: Hogyan tanulj hatékonyan az online Bach-virágterápia tanfolyam során? Készítsd el életed első Bach-esszencia-keveréké
 2. lecke: Dr. Edward Bach életútja és a Bach-virágterápia alapelve
 3. lecke: A Bach-virágesszenciák csoportosítása. A félelem virágairól részletesen.
 4. lecke: A bizonytalanság virágairól részletesen.
 5. lecke: Az esszenciák hatásmódja. Az esszenciaválasztás módjai.
 6. lecke: A közömbösség virágairól.
 7. lecke: A magányosság és a túlérzékenység virágainak csoportja.
 8. lecke: A kétségbeesés és önbizalomhiány virágai.
 9. lecke: Esszenciaválasztás kérdőívek segítségével.
 10. lecke: A másokért való túlzott aggódás virágai és az életmentő gyógyír.
 11. lecke: Gyakori problémákra bevált esszenciakeverékek. Az esszenciaválasztás csimborasszója: esszenciaválasztás segítő beszélgetés keretében – elméleti összefoglalás.
 12. lecke: Esszenciaválasztás a gyakorlatban – Egy valós probléma kapcsán felvett segítő beszélgetés.

A Bach-virágterápiás tanfolyamon tanultak könnyen beépíthetők és alkalmazhatók a hétköznapokban.

Ezt nem én mondom, hanem a tanítványaim:

„Nagy-nagy öröm ez számomra, abszolút elégedett vagyok a minőségi online oktatásoddal, hisz mintha élőben találkoztunk volna, vezettél és támogattál minket, az egész csoportot végig. Minden egyes percét élveztem és várom a haladót.”

Argyelán Anita

„Nagyon tetszett a tanfolyam, klassz volt a leszervezése, nagyon jó volt, hogy nem egy régi felvételt néztem, hanem az aktuálisan felvett anyagot, mert együtt haladt a felvétel a csoporttal. Örülök, h melletted döntöttem.”

Rózsa-Babicz Nóra

„Az volt a célom a tanfolyam elvégzésével, hogy tudjak segíteni a családomnak. Illetve szeretném, majd beépíteni a kineziológia praxisba is a későbbiekben. Ajánlom mindenkinek, mert ad egy újabb nézőpontot az emberek viselkedéséről. A hétköznapokba könnyen beépíthető.”

L.A.

„A célom a tanfolyammal az volt, hogy megismerjem ezt a gyengéd módszert, segítve családom, barátaim, önmagam útját. Ajánlom, mert egy új világot nyit meg a “Ne küzdj!” által úgy, hogy közben nem kell mellékhatásoktól tartani, miközben segíti a kiteljesedést.”

Rédei-Ács Klára

Bach-virágterápia tanfolyam

AJÁNLAT

 • Bach virágterápia tanfolyam 74.900 forint
 • Részletes jegyzet az esszenciákról pdf-ben BÓNUSZ [4.000 Ft]
 • A tanfolyam prezentációi pdf-ben BÓNUSZ [8.000 Ft]
 • Minden héten konzultációs lehetőség Zoomon  (4 db), ami visszanézhető BÓNUSZ [60.000 Ft]
 • Emléklap a tanfolyam elvégzéséről.
 • A tanfolyam vége után egy hónapig még visszanézheted az összes videót.

A jelentkezési határidő: április 26.
A tanfolyam időpontja: 2023. május 1-június 1.

Jelentkezési űrlap

6 + 1 =

Dr. Simon Katalin vagyok…

…a One Brain kineziológiai módszer alkalmazója és tanítója, tanácsadó, mentor és segítő. 2009-ben ismerkedtem meg először a Bach-virágterápiával. Amikor elkészítettem az első esszenciámat, már akkor éreztem a vonzást.

Nagyon érdekelt, ezért könnyen tudtam vele kapcsolódni. A tanfolyamot követően fél évig csak a Bach-virágterápiáról szóló könyveket bújtam, közben próbálgattam az esszenciákat. Áldásos hatásuk miatt később nagyon erős hívást éreztem arra, hogy továbbadjam a tudásomat.

Hiszen ez a módszer megkönnyítheti az emberek életét és hétköznapjait. Úgy éreztem, erről tudniuk kell. Lássák, hogy van választási lehetőségük. Hogy nem kell megszenvedni a nehézségeket, mert létezik gyorsan ható segítség.

A segítőknek is azt javaslom, hogy használják bátran a praxisukban. Könnyebben és gyengédebben átsegíthetik a klienseiket az ellenállási pontokon az esszenciákkal.

Figyelem!

A Bach-virágterápia hatalmas segítség a mindennapjainkban, de semmiképpen nem helyettesíti az orvosi kezelést és a pszichoterápiát.

Gyakran Ismételt Kérdések

Kiknek való ez a tanfolyam?

Magánembereknek és segítőknek is.

Milyen előnyhöz juttat segítőként?

Könnyebben és gyengédebben átsegítheted a klienseidet az ellenállási pontokon az esszenciákkal. Nem lesz megakadás, nem kell azt mondanod az ügyfélnek, hogy ha nem akar belemenni a problémába, akkor nem tudsz neki segíteni. Egy-egy esszencia átlendíti őt, bátorságot ad, így tovább tudtok menni.

Meddig tudok jelentkezni a tanfolyamra?

A pontos időpontot hamarosan közzétesszük!

Mikor lesz a tanfolyam?

A tanfolyam november 21-től december 16-ig tart majd.

A tanfolyamhoz szükséges beszerezni a virágesszenciákat?

Igen, hiszen fogunk velük dolgozni a tanfolyam ideje alatt. Így fogsz szert tenni saját élményekre és tapasztalatokra a folyamat során. Ebben sem hagylak magadra, nagyon szívesen adok hozzá kontaktot.

Van lehetőségem kérdezni?

Természetesen. Ez a tanfolyam egyik nagy előnye, hogy bár online zajlik, hetente tartunk egyéni konzultációkat. Emailben elküldöd a kérdéseidet, én pedig a konzultációs során megválaszolom őket.