Dr. Simon Katalin vagyok,
a Chiron Stúdió alapítója.

1988-ban biológus mérnökként végeztem a Budapesti Műszaki Egyetemen, majd 1992-ben szereztem meg egyetemi doktori címemet.

Ezután Dr. János Péternél tanultam a kineziológiának több ágát is. Elvégeztem a Touch for Health, a Stressz Realese és a One Brain kineziológiai ágakat. Megtanultam a Magyarországon János Péter és Korcsmáros Magda által kidolgozott Spirituális Radix asztro-kineziológiai módszert, valamint 2006 júniusában elvégeztem az Eva és Arnold Polivka által kidolgozott “Családi rendszerek kiegyensúlyozása” tanfolyamot. Ez utóbbi a Bert Hellinger féle családállítási eljárásokat kombinálja a One Brain módszereivel.

2001 óta praktizálok, és szeretettel várom mindazokat, akik szívesen szembenéznek problémáik hátterével, szeretnék saját kezükbe venni életük irányítását, csökkenteni kiszolgáltatottságukat és új eszközöket kapni a szükséges változások megtételéhez.

 

Hogyan tudok neked segíteni?

Az általam alkalmazott módszerek nagyszerű segítséget jelenthetnek többek között tanulási problémáknál, szülő-gyerek kapcsolati nehézségeknél, párkapcsolati gondoknál, stressz kezelésnél, lámpaláznál, fizikai betegségek okozta stresszek elhárításánál, stb.

A fenti témákban szívesen vállalom előadások tartását, cikkek megjelenítését is.

2008. január végén végeztem el a One Brain módszer oktatói tanfolyamát, majd 2010-től a módszer haladó oktatójává váltam. Így most már a 7. szintig oktathattam ezt a csodálatos módszert.

2012 nyara volt a következő mérföldkő, amikor Haladó Trénerként már a One Brain 8-as szint oktatására is jogosulttá váltam.

2016-ban pedig továbbléphettem, és innentől kezdve már a 10-es szintig oktathatom az általam oly nagyra becsült One Brain módszert.

2022. februárjától a One Brain rendszer képzésben lévő fakultásaként támogatom a magyar One Brain közösség munkáját.

A One Brain módszer nemzetközi oktatójaként 2008. nyarától indítom tanfolyamaimat. Fontosnak tartom, hogy minél többen legyünk akik jól ismerjük és tudjuk is használni a stresszcsökkentő módszereket. Hiszem, hogyha megszabadulunk blokkjainktól, boldogabb, teljesebb életet élhetünk, és ezen keresztül másokat is hozzásegíthetünk lényegi céljuk eléréséhez. 

A Chiron Stúdióról

A Chiron Stúdió 2007. májusában alakult két lelkes kineziológus, asztrológus közreműködésével. Ezt a nevet azért választottuk, mert amit a Chiron jelent az asztrológiában, azt nagyon találónak éreztük mind asztrológiai tanácsadásoknál, mind a kineziológiai oldásoknál vallott elképzeléseinkhez.

A Chiron ugyanis: “Hidat képez a Múlt és a Jövő között. Lehetőséget ad arra, hogy visszanyúljunk a régmúltba felidézve a régi tudást, és megszabaduljunk mindattól a múltbéli tehertől, ami már akadályozza a fejlődésünket.”

Célkitűzésünknek megfelelően Stúdiónkban a kineziológia és az asztrológia módszerével segítjük azokat, akik a megszokás nyújtotta biztonságot elhagyva, az elkerülés – ellenállás megszokott játszmái helyett a változásban rejlő pozitív lehetőségekre fókuszálnak.

Ennek a folyamatnak az első állomása az, amikor a “Miért?-ek” ismételgetésétől elindulunk a “Mit tehetek azért…?”, “Mire vagyok hajlandó azért” kérdések irányába és egyre inkább a hogyanokat kutatjuk. Mind a kineziológia, mind az asztrológia lényege, hogy minél jobban megismerjük magunkat, és szervezetünk öngyógyító erőit felélesztve önmagunk gyógyítóivá váljunk. Ilyen módon létrehozhatjuk a test-lélek-szellem azon egységét, ami támogatja lényegi célunk elérését az életünkben. És hogy mi is ez a lényegi cél? A válasz végtelenül egyszerű: érezzük jól magunkat a jelenben…

Ezt támogatjuk mind az egyéni foglalkozások, mind tanfolyamaink keretében.

Magamról

Magamról annyit, hogy házasságban élek, három gyermekünk és egy unokánk van. Nagyon érdekel az emberi élet értelme, a lélek fejlődése, a betegségek jelentése. Szívesen kutatom a test-lélek-szellem rejtett összefüggéseit, harmóniába hozásának lehetőségeit.

Kapcsolat

E-mail cím: simon.kata@chironstudio.hu
Telefonszám: 70/337-2194