Spirituális tanácsadás

Elbizonytalanodtál? Nem találod a válaszokat? Kérj támogatást az angyali világtól!

 

Hiszem, hogy az univerzum odaadóan segít minket életünk során. Ezt a támogatást tapasztalhatod meg a spirituális tanácsadás ideje alatt.

Tiszta, biztonságos és elfogadó közegben lelhetsz rá a válaszokra.

Kinek való a spirituális tanácsadás?

Neked, ha…

  • valamilyen útmutatásra van szükséged.
  • válaszút előtt állsz a munkádban, a párkapcsolatodban, a családalapításban vagy bármilyen más életterületen, ám fogalmad sincs, hogyan dönts.
  • kilátástalannak érzed a helyzetedet, mintha nem lenne kiút.
  • bizonytalan vagy abban, hogyan kellene döntened egy élethelyzetbeli fordulópontnál.
  • tudni szeretnéd, milyen képességeidre van szükséged vagy mely képességeket érdemes fejlesztened egy adott élethelyzetben – hogy ezáltal megkapd azt, amire vágysz.
  • nemrég váltál el, és tanácstalan vagy.
  • valamilyen betegség miértjére szeretnéd megkapni a választ.

„Kötődöm az angyali világhoz, kiskorom óta fontosak számomra. Viszont, ha saját ügyeimről van szó, akkor könnyen elbizonytalanodom. Kata olyan természetesen, sallang mentesen kezeli ezt a közvetítést a kártyák útján, ami nagyon biztonságos és megnyugtató számomra. Nem jósol, nem megmond, hanem kísér és segít megérteni az útmutatást, fókuszban tartva a problémát, amivel fordultam hozzá. Segít, hogy tisztább legyen a kép.
Nagyon tiszta, pontos az egész folyamat és mindig megnyugvást és egy mélyebb megértést hoz számomra.”

Niki

Miért van szükség spirituális tanácsadásra?

Bizonyos fordulópontok azért jelennek meg az ember életében, hogy a saját útjára tereljék. Hiszen mindenki rendelkezik különleges képességekkel és adottságokkal, és ebből fakadóan egy egyedi életúttal is.

Ám mivel gyakran hasonlítjuk magunkat másokhoz, hajlamosak vagyunk elbizonytalanodni a saját utunkban, életcélunkban. Nem értjük az összefüggéseket, ezért kétségbeesünk.

Ez ismerős, igaz?

A spirituális tanácsadás ezt a kétségbeesést hivatott feloldani a megértés által. Egy magasabb nézőpontból nézhetsz rá az életedre az univerzum támogatásával.

A közös munka során olyan válaszok is a felszínre bukkanhatnak, amelyek magadtól eszedbe sem jutnának. Ennek két oka is van: egyrészt teljesen más útra van ráállva az elméd, másrészt én hozzáteszem a saját intuíciómat is a folyamathoz.

Együtt könnyebb értelmezni a kapott válaszokat!

Lásd meg, hogy az éppen aktuális élethelyzeted milyen irányba akarja vinni az életedet!

Hogyan zajlik a spirituális tanácsadás?

Nincs szigorúan meghatározott menetrendje a tanácsadásnak, ám alapvetően a következő lépéseken megyünk végig.

 

  1. Egy rövid beszélgetés során feltárjuk a problémát, ráhangolódunk az adott elakadásra.
  1. A probléma megértése után előkerülnek a kártyák. Vagy előveszek egy speciális, a problémához kapcsolódó, kártyacsomagot, ami alapján haladunk tovább, vagy kirakok többféle kártyacsomagot, és az ügyfél választ a saját intuíciója alapján.
  1. Ezt követően az adott kártyacsomagból húzunk három kártyát. Az első kártya megmutatja, mit jelent a problémája spirituális szempontból. A második kártya a múltat tárja fel, megnézzük, miből nőtte ki magát ez a probléma. A harmadik kártya pedig felfedi nekünk a probléma megoldását.

4. Ezt követően átbeszéljük a húzott lapokat. Ha marad még kérdés az ügyfélben, a további tisztázáshoz húzhat egy következő kártyát

A spirituális tanácsadás tulajdonképpen egy párbeszéd a kliens és az univerzum között, amelynek közvetítő eszköze a kártya.

„2020 őszén voltam Katánál spirituális tanácsadáson, amikor kételyeim lettek, hogy talán az út, amin járok nem az én utam. Talán valami mást kellene csinálnom, mint eddig.  A közel 1 órás beszélgetésünk alatt Kata minden aggodalmamat eloszlatta, és megerősített abban, hogy ott vagyok, ahol lennem kell és helyes az irány. Ez az én utam…
Szívből ajánlom mindenkinek, aki úgy érzi, hogy elakadt vagy segítségre szorul az életfeladatának megtalálásában. Kata kiemelkedő szaktudásával és képességével mindenki számára kivételes segítséget jelenthet.”

Juhos Szilvia
kineziológus

 

06 30 420 2820

Időtartam: 60 perc

Befektetés: 22.000 Ft / alkalom

Formája: offline és online

 

Várlak szeretettel!