Szakmai mentorálás

Bontakoztasd ki a benned élő segítőt! Tegyél az álmaidért, juss túl a szakmai nehézségeken a mentorálás segítségével.

Az egyéni mentorálások során a teljes időm és figyelmem a tiéd.

Húsz év tapasztalatával és egy mai napig élő praxissal a hátam mögött kijelenthetem, hogy tudok neked segíteni.

„Katához mindig bizalommal fordulok, mert mindig úgy segít, ahogy éppen szükségem van rá. Nagyon jó lehetőségnek tartom, hogy mentorálást is vállal és lehet vele szakmai kérdésekben konzultálni, hisz ez a képzési útnak nem szerves része, viszont fontos tud lenni. Személy szerint én örök kérdező vagyok, mert elengedhetelen számomra, hogy pontosan tudjam mit és miért teszünk – szakmailag, technikailag, kliensekkel kapcsolatosan stb. Azon túl, hogy minden kérdésre tud válaszolni, személyre szabottan, nagyon jó tanácsokat is tud adni, hogy hogyan lehet elindulni ezen a pályán. Minden tudását és tapasztalatát megosztja, igazi TANÁR, a szó legnemesebb értelmében. Emeli a tanítványait és én ezért nagyon hálás vagyok. Segített meglátni a saját szakmai értékeimet, amikre támaszkodhatom.
Ahogy Kata végzi a tevékenységét az példaértékű, és ahogy utat mutat nekünk az is.
Szívből ajánlom mindenkinek, aki szeretné a hivatását magas szinten gyakorolni.” 

Ádám Nikolett

One Brain 12. szint, 06 20 370 8058

Kinek való az egyéni mentorálás?

Azoknak, akik kineziológiával, elsősorban a One Brain módszerrel, illetve Bach-virágterápiás tanácsadással foglalkoznak. Tanulókkal és már praktizáló segítőkkel egyaránt foglalkozom.


Várlak szeretettel, ha…

 

 • elakadtál a tanulási folyamatodban.
 • nem jönnek a kliensek.
 • bizonytalannak érzed magadat szakmailag.
 • szeretnél idegenekkel foglalkozni, de nem érzed még késznek magadat rá.
 • szeretnél még profibb segítővé válni.
 • van egy nehéz kliensed, és nem tudtok továbblépni a folyamatában.
 • volt egy sikertelen kineziológiai oldásod vagy Bach-virágterápiás tanácsadásod, és elvesztetted az önbizalmadat.
 • régebben végezted a tanfolyamokat, esetleg gyerekszülés vagy egyéb okok miatt kiestél a gyakorlatból.
 • szükséged van valakire, aki megmutatja, hol váltasz át a hétköznapi gondolkodásból és kommunikációból a szakmai gondolkodásba, kommunikációba a konzultációid során.

„Katához egy hallgatótársammal érkeztünk. Kata oldotta a társamat, amit én megfigyeltem. Az oldástól és az azt követő konzultációtól pontosan azt kaptam, amire már régóta vágytam. Szakmai mesterfogásokat, apróbb, de annál fontosabb részleteket tudtam itt ellesni. Nőtt a megértésem az oldás folyamatát illetően, bizonyos dolgok hosszú idő után helyre kerültek bennem. Abban is segített, hogy a saját oldási stílusomat kialakítsam. Nagyon hálás vagyok!”

Berkes Márta
One Brain 10. szint

Miért van szükség egyéni mentorálásra?

Sok olyan segítővel találkoztam már, aki nagyon ügyes volt szakmailag, ám egy-egy kudarc vagy nehezebb ügyfél elvette az önbizalmát. Voltak olyanok közöttük, akik emiatt még a segítői munkát is abbahagyták, holott tehetségesek voltak.

Úgy gondolom, nincs jobb tanító az életben a kudarcoknál – ha van mellettünk valaki, akivel át tudjuk beszélni őket. Én a pályám során a szakmai „nehézségekből”, kihívásokból és a mentorommal való közös munkából tanultam a legtöbbet.

Ezt kínálom fel neked is!

Ugyanis, ha van melletted valaki, aki támogat, segít és bátorít, sokkal könnyebben mész át a nehézségeken és kudarcokon.

Várlak szeretettel!

Megértő és biztonságos környezetben fejlődhetsz!
Felteheted a kérdéseidet, azokat az elakadásokat beszéljük át, ami számodra épp aktuális!

„Kineziológusként dolgozom, de jelenleg még tanulom is a One Brain kineziológiát. A korrekciók, az oldás menetének pontosításával kapcsolatban, és az aktuális változások megismerése miatt fordultam Katához. Azért tőle tájékozódtam ezekben a témákban, mert nagyon pontosnak és precíznek ismerhettem meg Katát, aki remekül át tudja adni a tudását érthető és izgalmas módon. A változásokkal is tisztában van mivel a One Brain módszer haladó trénere. Kedves és türelmes személyiség. Beszélgetésünk tovább mélyítette a tudásomat, átlendített egy következő tanulási szintre, amiből a saját klienseim segítésével kapcsolatban is profitálhattam. Szeretettel ajánlom mindenkinek kineziológusként, oktatóként és mentorként is egyaránt. Köszönöm Kata!”

Simon-Balla Xénia

kineziológus

www.szabadlelekprojekt.hu

Hogyan zajlik az egyéni mentorálás?

Három lehetőség közül választhatsz. Te döntöd el, milyen támogatásra van szükséged.

 

 1. Egyéni konzultáció

Átbeszéljük a kérdéseidet, elakadásaidat, nehézségeidet a One Brain oldással és a Bach-virágterápiás tanácsadással kapcsolatban; gyakoroljuk az energetikai korrekciókat. Offline és online is tarthatjuk a konzultációt az igényeidtől függően.


 1. Konzultációs bemutató

Ezen belül két lehetőséged van.

Az egyik, hogy hozol magaddal a konzultációra egy klienst, akit előzetesen tájékoztatsz. Rajta bemutatsz egy One Brain oldást vagy egy Bach-virágterápiás tanácsadást. A végén a kliens elmegy, mi pedig maradunk átbeszélni az erősségeidet és azokat a pontokat, ahol fejlődnöd kell.

A másik lehetőség, hogy szintén egy klienssel érkezel a konzultációra, ám a One Brain oldást vagy a Bach-virágterápiás tanácsadást ezúttal én csinálom. Te közben figyelsz, jegyzetelsz. A végén a kliens elmegy, mi pedig átbeszéljük a tapasztalatokat.

Tipp: Fogj össze egy hallgatótársaddal, és gyertek együtt! Ugyanúgy valós problémán dolgozunk, ám a végén mindkettőtökkel átbeszéljük a tapasztalatokat, és a költségek is megoszlanak.

 

 1. Egyéni tréningfolyamat

A folyamat egy igényfelméréssel és egy célkitűzéssel indul. Átbeszéljük, honnan hova akarsz eljutni a folyamat során. Ezt követően felvázolok neked egy tantervet, és megbeszéljük, hány alkalomra van szükség. Ez lehet akár 4-6-8 alkalom is – kéthetente vagy havonta igény szerint.

Ez idő alatt végigmegyünk a programon, közben adok feladatokat is a folyamatodhoz kapcsolódóan. A végén együtt kiértékeljük az eredményeket.

„Nagyon jó lehetőségnek tartom, hogy lehet kérni Katától egyéni konzultációt munkánk elmélyítéséhez. Nekem szükségem volt tanácsra, javaslatra az oldásaim során felmerülő néhány kérdéssel kapcsolatban. Az egyik ilyen volt például az idő-tartás kérdése, mire figyeljek jobban ahhoz, hogy a maximum 1,5 órás időkeretet nem lépjem túl, de voltak kérdéseim az ügy megtalálása és a KSO technikák alkalmazása kapcsán is, miután ezekkel már bőven volt gyakorlati tapasztalatom.
Kata útmutatásai nagyon fókuszáltak voltak, rengeteg konkrét példával. A saját oldásaimból vett példákon keresztül sok hasznos tippet kaptam konkrét szituációra, kommunikációs formára, szóhasználatra vonatkozóan. De sokat segített abban is Kata, hogy hogyan edukáljam a klienseket, ha szkeptikusak vagy a módszer megértését keresik saját oldásaik közben.
A konzultáció óta egyértelműen érzem a pozitív változást a munkámban és a továbbiakban is élek majd ezzel a lehetőséggel, ha úgy érzem szakmai támogatásra van szükségem.”

Adri

One Brain 12. szint

Egyéni mentorálás: 25.000/óra

Konzultációs bemutató: 22.000/óra

Egyéni tréningfolyamat: egyedi árajánlat a konzultációs alkalmak számától függően

 

Várlak szeretettel!