Angyalkártya tanfolyam

Egy különleges napon, 2019. január 6-án Vízkeresztkor indítom el ezt a vadonatúj tanfolyamot, amit tudom, már sokan vártatok, akik hozzám hasonlóan keresitek az angyali világgal a kapcsolódást. Ez az „1-es” nap nagyszerű alkalom lesz az új kezdet energiájához, a Vízkereszt ünnepe pedig ahhoz, hogy ráhangolódhassunk arra, hogy mi is a dolgunk itt a világban, mi az, amiért ide jöttünk, amiben leginkább boldognak, szenvedélyesnek élhetjük meg önmagunkat.

Mikor lehet szükségünk angyali segítségre?

Életünk során gyakran elbizonytaladunk, amikor nehéz helyzetbe kerülünk. Ilyenkor nem merünk belső hangunkra hallgatni, elboríthat bennünket a félelem, és nem tudjuk, mi lenne a következő lépés az ügyünkben.

Máskor meg csak arra vágyunk, hogy egy kis bátorítást kapjunk, de nem tudjuk kitől kaphatnánk meg azt a gyengéd, szeretetteljes megerősítést, amire szükségünk van.

És az is elő szokott fordulni, hogy egy, a jövőre vonatkozó iránymutatást szeretnénk kapni, hogy tisztán lássuk, milyen irányba szeretnék terelni az életünket az égiek.

Mindhárom esetben nagyszerű segítség lehet, ha az angyalokhoz fordulunk támogatásért. Az angyalok, ezek a nagyszerű hírnökök, a Teremtő üzenetét közvetítik felénk. Jelenlétük szerető biztonságot nyújt számunkra, hogy kapcsolódhassunk saját belső bölcsességünkkel.

Hogyan tehetjük ezt meg könnyedén? Hogyan segíthetnek a különféle angyalkártyák ebben a folyamatban bennünket? – Ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat a tanfolyam során.

Mit tanulunk a tanfolyam során?

  • Kik is az angyalok, és miben segíthetnek nekünk?
  • Milyen angyalkártyát használjunk?
  • Mik a leggyakoribb és a leghasznosabb kártyakirakási módok?
  • Hogyan olvassunk a kártyából magunknak és másoknak?
  • Hogyan avasd fel új kártya csomagodat?
  • Hogyan hangoljuk be, tisztítsuk meg a gyakran használt kártyáinkat?
  • Mit tehetsz, ha a kártyaolvasataid egyszercsak pontatlanná válnak?

A jelentkezés módja

Ha téged is megérint ez a téma, akkor jelentkezz a jelentkezes@chironstudio.hu  címen. 

A tanfolyam időpontja: 2019- január 6. 9-17 óráig

A tanfolyam helyszíne: Chiron Stúdió 1055 Budapest, Nyugati tér 6. 5/5.

A tanfolyam ára: 20 000 Ft