Bach virágterápia tanfolyam online

A járvány idején sokan és sokféle módon találkoznak a félelemmel, a bizonytalansággal vagy akár a kétségbeesés érzésével. Ezek az érzések meggátolják, hogy megnyiljunk magasabb énünk felé, és kapcsolódni tudjunk ahhoz a belső bölcsességhez, ami biztonságosan kivezetne bennünket a nehézségekből.

Amíg testünk, lelkünk harmóniában van, addig a betegségek messze elkerülnek bennünket. Ám, ha a személyiségünk nincs összhangban a lelkünkkel és az univerzummal, akkor az zavarként, energiaveszetségként érezhető a számunkra. Ez az energiavesztés a kezdetekben negatív lelki állapotban, később betegséghajlamokban, még később megbetegedésekben nyilvánul meg.

Ennek a harmóniának a helyreállítására találta ki a múlt század elején Dr. Edward Bach a Bach virágterápiát. Magas rezgésű növényi esszenciákkal kezdte helyreállítani a test-elme-lélek egységét, hogy a gyógyulások gyengéden, természetes módon következhessenek be azáltal, hogy visszanyerjük belső egyensúlyunkat.

Régóta mutatkozik már igény arra, hogy a Bach virágterápia tanfolyam online módon is elérhető legyen. Hiszen ez a módszer a természet csodálatos erejét, a gyengéd gyógyítás lehetőségét tárja elénk. Kiegészítő kezelésként mind fizikai mind lelki nehézségeken átsegíthet minket. Alkalmazása egyszerű és kockázatmentes, hiszen nem lehet túladagolni, mellékhatásai pedig nincsenek. 

A COVID-19 járvány kapcsán elérkezettnek láttam az időt, hogy online formában adjam át ezt az anyagot, hogy segíteni tudjatok vele önmagatoknak, szeretteiteknek, és végső soron mindazoknak, akik a környezetetekben vannak.

Bach terapeutaként már régóta alkalmazom ezeket a gyógyíreket. Oktatóként is évek óta tanítom a használatát. Hiszem, hogy mélyebben megismerve a „növények boldog lelkét”, saját lelkünkben is békére, boldogságra lelhetünk és újra azon a rezgésszintre hangolódhatunk, amelyiken testünk, lelkünk, szellemünk egyaránt a leghatékonyabban működik.

Neked ajánlom:

  • Ha szeretnél egy olyan módszert, amellyel hatékonyan segíthetsz klienseidnek akkor is, ha feldúltságuk miatt nem tudod oldani őket;  
  • Ha szeretnél egy olyan eszközt az eszköztáradba, amelyet pici gyerekeknél, kismamáknál is könnyen, biztonságosan alkalmazhatsz;  
  • Ha szívesen  kiegészítenéd a praxisodat egy olyan terápiás lehetőséggel, ami közel áll a kineziológiához, rövidebb ideig tart a találkozó, így egy kicsit olcsóbb, ám, nagyon hetékony segítő eszközként építheted be a gyógyító, segítő munkádba;   
  • Ha jó lenne egy könnyen használható eszköz a kezedben, ami átsegíthet téged és a szeretteidet az érzelmileg nehezebb időszakokon

 

A tanfolyam során 2020. november 16 – december 11. között heti 3 alkalommal összesen kb. 18 órányi videó- és hangfelvételt kapsz, amelyekhez minden héten 1-1 teszt kapcsolódik, hogy ellenőrizhesd a tudásodat. Ezen kívűl 3*1 órányi élő csoportos Zoom konzultációs lehetőségen is részt vehetsz, ahol felteheted kérdéseidet. A tanfolyami és konzultációs felvételeket 2021. január 31-ig érheted el az online felületen.

Így tanulva az esszenciákról végigkövetheted, és megtapasztalhatod egy esszenciakeverék hatását magadon. Megismerheted az esszencia választás három kiemelkedően hatékony módját, hogy könnyedén segíthess.

A tanfolyam díja: 65 000 FT, ez magában foglalja a jegyzetet is pdf formátumban.

Ha november 10-ig jelentkezel, akkor koránkelő kedvezménnyel 59 000 Ft-ért vehetsz részt a tanfolyamon.

FONTOS MEGJEGYZÉS: A TANFOLYAM ELVÉGZÉSÉHEZ SZÜKSÉGED LESZ BACH VIRÁGESSZENCIA KÉSZLETRE ÉS BACH VIRÁG KÁRTYACSOMAGRA IS, AMIT KÜLÖN KELL MEGVÁSÁROLNOD, HA MÉG NEM RENDELKEZEL VELE. ENNEK ÁRÁT A TANFOLYAMI DÍJ NEM TARTALMAZZA

A tanfolyam nyilvános, elvégzése kineziológiai előképzettséget nem igényel.

Jelentkezni lehet a jelentkezes@chironstudio.hu címen. A jelentkezésed a tanfolyami díj befizetésével válik érvényessé.