Serdülőkor, érettség és szeretet – One Brain X

Mindannyian szenvedünk a minket körülvevő világ közönyétől. És a közöny világában felnőve valamennyien közönyössé váltunk önmagunk, a jól-létünk, sőt még a számunkra fontos emberek felé is. Közömbösségünk páncélja mögött azonban éppúgy, mint gyermekkorunkban, sóvárgunk a szeretetre, az elfogadásra, a fontosság érzésének megtapasztalására. Elvárjuk szeretteinktől, barátainktól, hogy kitalálják, mire van szükségünk, és olyan dolgokkal próbáljuk lekenyerezni őket, amikre valójában nekünk lenne igényünk, s aztán csodálkozva tapasztaljuk kapcsolataink kimerülését, elhdegülését.

Ahhoz, hogy átélhessük, hogy milyen is valójában önmagunkat vagy egy másik embert szeretni, ahhoz, hogy megtanuljuk befogadni a “szeretve” lenni érzését, szükségünk van arra, hogy kilépve a serdülőkor zavaros énközpontúságából felnőjünk végre. Ráhangolódhassunk a saját igényeinkre éppúgy, mint másokéra, hogy kérni tudjunk, ha segítségre van szükségünk, és azt a támogatást tudjuk másoknak nyújtani, ami őket segíti tovább útjukon.

Ezen a tanfolyamon végre oldjuk az összes önkételkedést, amelyet a “szeretet” nevében elkövetett manipulációk okoztak bennünk. Megtanuljuk kimondani szeretettel az igazunkat, hogy visszanyerjük kreativitásunkat, és végre azt valósíthassuk meg életünkben, amiért valaha réges-régen idejöttünk a Föld nevű bolygóra.

A tanfolyam feltétele: One Brain 9. szint.

A tanfolyam ára: 19 050 Ft/nap + 4000 Ft a jegyzet.