Gyermekkor, szexualitás, öregedés – One Brain IX.

Testünkben, hitrendszereinkben és attitűdjeinkben hordozzuk az elmúlt generációk tapasztalatát. Kisgyermekként még tudtuk, hogy miért vagyunk itt, mire vágyunk, mi az, amit szeretnénk megvalósítani életünkben. Milyen férfiak vagy nők akarunk lenni. Ám ezt a tudatosságunkat és tisztánlátó képességünket lassan muguk alá temetik az elénk állított elvárások. Lassan elveszítjük az univerzummal való egység-tudatunkat éppúgy, mint az önmagunkkal való egység érzetét. Süketen és vakon bolyongva a különféle, sokszor egymásnak ellentmondó alvárás között nem marad más hatra, minthogy a külvilágra helyezzük a fókuszt, és megpróbálunk egyensúly teremteni benne. vagy éppen feladva hatalmunkat egy külső “gurutól”, gyógyítótól, politikai erőtől várjuk megváltásunkat.

A tanfolyam során megvizsgáljuk azokat a mély félelmeinket, amelyek saját tudásunk elvesztéséhez kapcsolódnak. Hogy elfedjük ezeket a félelmeket, megpróbálunk olyan nővé vagy férfivá válni, aki megfelel a mindenkori nemi szerep elvárásoknak, majd megöregedve rögeszmésen ragaszkodunk ehhez az önmagunkról alkotott hamis képhez, és rettegjük a halált.

Oldva ezeket a félelmeket visszanyerhetjük eredendő tudásunkat önmagunkról, működni kezdhetnek a megérzéseink, és végre azok a nők vagy férfiak lehetünk, akik vagyunk, anélkül, hogy el kellene játszani valami testhez nem álló szerepet.

A tanfolyam díja: 19050 Ft/nap + 4000 Ft a jegyzet

A tanfolyam feltétele: One Brain 8. szint

 

Jelentkezz itt!

Töltsd ki az űrlapot, és küldd el a jelentkezésedet. A visszaigazoló e-mailben megtalálsz minden fontos információt.

A jelentkezésed a hozzájárulás kiegyenlítése után lesz hivatalos.

Jelentkezési űrlap

5 + 15 =