Írói blokkok oldása

Ezúttal a szavak világába tett kirándulásra hívlak benneteket. Emberi világunkban a szavakon keresztül próbáljuk kifejezni és megértetni magunkat. Talán nincs még egy olyan dolog a világon, amelyikhez ennyi pozitív és negatív tapasztalat kapcsolódna, mint a kimondott szóhoz. A szavainkkal megteremtjük a valóságunkat. Amit hallunk az közvetlenül részévé válik a hitrendszerünknek és ezen keresztül az általunk megtapasztalt valóságnak is.

Sokkal többről van tehát szó, minthogy tudunk-e sikeres írókká válni – hiszen miért is ne tudnánk, ha ez a szívünk vágya! Az igazi kérdés az, hogy képesek vagyunk-e kapcsolatba kerülni a szavak zavaros felszíne mögött megbúvó belső valóságunkkal, és hogy azt a valóságot teremtjük-e meg szavaink által, amit valóban élni szeretnénk.

Ez után a tanfolyam után színesebben, élvezetesebben tudod majd kifejezni személyes tudásodat és valóságodat, mert oldjuk azokat a blokkokat, amelyek ezektől elválasztanak.

Hasznos lehet ez a tanfolyam mindazoknak, akik növelni szeretnék a szóbeli és/vagy írásbeli kommunikációs képességeiket.

A tanfolyam díja: 15 240 Ft + 2000 Ft a jegyzet.

Helyszín: Chiron Stúdió, 1055 Budapest, Nyugati tér 6. 5/5.

Feltétel: One Brain 2. szint