Testkód – One Brain III. szint

– 4 napos tanfolyam – 

2012 óta sok mindenben megújult már a One Brain módszer, és ez a megújulási folyamat az idén elérte a Testkód tanfolyamot is. Először is 4 naposra bővült a tanfolyam. Emiatt sok olyan eszközt is beleépítünk az anyagba, amelyekre eddig kisebb hangsúly került. 5 újabb izommal gazdagodik a tesztelési tudásunk. Valamint megismerkedünk egy újabb tesztelési pozícióval: az aktív áramkörben való teszteléssel is.

Ez a tanfolyam alapvetően test és az arc felépítésének a személyiségben tükröződő hatásait ismerteti meg velünk. Tehát amiről szó lesz itt, az nem más, mint DNS által meghatározott genetikai felépítésünk tükröződése a viselkedésünkben. Mivel mindannyian tökéletesen egyedi DNS-el rendelkezünk, ezért a különböző élethelyzetekre adott reakcióink is egyediek. Ezek pontosan azok a tulajdonságaink, amelyekkel a legkomfortosabban élhetjük életünket, és érhetjük el céljainkat.

Amellett, hogy remek önismereti módszert ad a kezünkbe a Testkód ismerete, kiváló lehetőségeket is nyújt arra, hogy oldásainkat pontosabbá, hatékonyabbá tehessük. Megmutathatjuk klienseinknek, hogyan kamatoztathatják fogantatáskor választott ösztönös egyéniségük/egyediségük egyes vonásait problémáik kezelésében, megoldásában.

Tudásunk bővül egy nagyszerű kommunikációs eszköz, az értő figyelem felfedezésével, hogy hatékonyabban segítsük klienseinket a problémáik megoldásában. Megtanuljuk mik azok a “feltáró kérdések”, mit jelent az “érzem-akarom-hajlandó vagyok” eljárás, aminek segítségével tisztázhatjuk a saját felelősségünket egy ügyben.

Amit a tanfolyam után stabilan fogsz tudni:

a szerkezetek felismerése a klienseken; mit jelent, ha egy jegy “visszanyerendő jegyként” kerül elő az oldásban; hogyan segítheted a klienseidet önmaguk megismerésében, kommunikációjuk javításában a szerkezetek által. Hogyan kommunikálj a kliensekkel gyengéden. És persze lesz azért egy teljes oldás is…:)

Összefoglalva:

egy különleges kalandra hívlak benneteket, genetikailag kódolt ösztönös egyéniségünk megismerésére, hogy végre felismerjük: azokkal az erőkkel tudunk boldogulni az életünkben, amink van, sőt, amelyeket a fogantatásunkkor mi magunk választottunk jól-létünk érdekében, és ezek az erő(ssége)k bizony az arcunkra vannak írva…

A tanfolyam díja: 25 000 Ft/nap + 5 000 Ft a jegyzet.

Jelentkezz itt!

Töltsd ki az űrlapot, és küldd el a jelentkezésedet. A visszaigazoló e-mailben megtalálsz minden fontos információt.

A jelentkezésed a hozzájárulás kiegyenlítése után lesz hivatalos.

Értesítést kérek a következő tanfolyami jelentkezés indulásáról

13 + 10 =