“Tizenkét gyógyító és más orvosságok…”

3 napos Bach virágterápia tanfolyam

Amíg testünk, lelkünk harmóniában van, addig a betegségek messze elkerülnek bennünket. Ám, ha a személyiségünk nincs összhangban a lelkünkkel és az univerzummal, akkor az zavarként, energiaveszetségként érezhető a számunkra. Ez az energiavesztés a kezdetekben negatív lelki állapotban, majd betegséghajlamokban, még később megbetegedésekben nyilvánul meg.

Éppen erre találta ki a múlt század elején Dr. Edward Bach a Bach virágterápiát. Magasrezgésű növényi esszenciákkal kezdte helyreállítani a test-elme-lélek egységét, hogy a gyógyulások gyengéden, természetes módon következhessenek be azáltal, hogy visszanyerjük belső egyensúlyunkat.

Általában egy évben egyszer, kerül sor erre a tanfolyamra. A természet csodálatos erejét, a gyengéd gyógyítás lehetőségét tárja elénk a Bach virágterápia. Kiegészítő kezelésként mind fizikai mind lelki nehézségeken átsegíthet minket. Alkalmazása egyszerű és kockázatmentes, hiszen nem lehet túladagolni, mellékhatásai pedig nincsenek.

Kineziológusként már évek óta alkalmazom a Bach virágok gyógyító erejét, és tapasztalom csodálatos hatásaikat.
One Brain oktatóként is hosszú ideje tanítom az esszenciák használatát a kineziológus palántáknak. Most pedig elérkezettnek láttam az időt, hogy három egész napot rászánjunk ezeknek a csodás gyógyíreknek a tanulmányozására.
Hiszem, hogy mélyebben megismerve a “növények boldog lelkét” saját lelkünkben is békére, boldogságra lelhetünk, és újra azon a rezgésszinten lehetünk, amelyen testünk, lelkünk, szellemünk a leghatékonyabban működik.

A 3 napos tanfolyam után megtanulsz “virágokban gondolkodni”, azaz felismerni a különféle esszenciákhoz kapcsolódó érzelmi állapotokat, valamint segítő beszélgetés alapján összeállítani egy Bach virágterápiás keveréket.

A tanfolyam díja: 51 000 Ft, ami magában foglalja a jegyzet árát is.