Ugorj a békákkal az örömteli tanulásért – gyermektanfolyam 6-12 éveseknek

Négy témát járunk körbe a két nap alatt Gabriele Ulbrich útmutatásai alapján:

  1. Hogy érzem magam, ha a tanulásról van szó?
  2. Mindig is megvolt ez a felemás érzésem a tanulással kapcsolatban?
  3. Miért nem veszek észre szavakat, miért számolom el a feladatokat?
  4. Tudom, hogy tudom, de nem merek megszólalni. vagy: Valamit leírok jól és később kijavítom rosszra.

Hiszem, hogy a One Brain gyakorlatai segíthetnek abban, hogy a gyermekek sikeresebbé váljanak úgy az iskolában, mint a kapcsolataikban, úgy a jelenben, mint egész életükben. A tanfolyam elvégzése segíthet gyermekeinknek abban, hogy képesek legyenek felelősséget vállalni magukért, önmagukon is segíteni, akár tanulási problémáknál, dolgozatírásnál, felelésnél vagy akkor, ha egyszerűen nehéz helyzetbe kerülnek az életükben. Ezek a gyakorlatok könnyen érhetők, használhatók, és számos esetben bizonyították már hatékonyságukat.

Bővebben a blogomban (http://tudatoselet-kinezkata.blogspot.com/2012/03/ugorj-bekakkal-kineziologiai.html) olvasattok eről a tréningről.

VIP csomag:      

22 000 Ft/ 2 nap, ami magában foglalja tanfolyami részvételt, az összes felhasznált segédanyagot, a tanfolyamot követően 1 órás csoportos beszélgetést a szülőkkel, ahol ők maguk is elsajátíthatják a stresszoldó gyakorlatokat, valamint egy írásos jellemzést a gyermekről konkrét nevelési tanácsokkal és személyreszabott gyakorlatokkal. Bónuszként megkapod még letölthető hanganyagként a „Szülők Akadémiája” 1. előadását, (1,5 óra terjedelemben) amely megmutatja, hogy miben is mások a mai gyerekek, és hogyan kellene velük bánnunk ahhoz, hogy kiegyensúlyozott, boldog felnőttekké váljanak.

Normál csomag:

20 000 Ft / 2 nap, ami magában foglalja a tanfolyami részvételt, az összes felhasznált segédanyagot, valamint a tanfolyamot követően 1 órás csoportos beszélgetést a szülőkkel, ahol ők maguk is elsajátíthatják a stresszoldó gyakorlatokat.

 Alapcsomag: 

18000 Ft / 2 napami tartalmazza a tanfolyami részvételt, az összes felhasznált segédanyagot.