Várakozó kilók 2.

Békét nem hozhat neked semmi, csak önmagad.
/Dale Carnagie/

 

Kedves Barátaim,

Van, aki nem olyan régen,  van, aki már több éve elvégezte a Várakozó kilók tanfolyam 1. Részét. Itt elsősorban az étkezéssel és a mozgással kapcsolódó gátló hitrendszereinket, félreértelmezéseinket vizsgáltuk meg alaposan.

Ám létezik egy másik rész is, az a bizonyos „lelki ok”, ami miatt blokkolhatjuk ideális testünk elérését, megtartását.

Mi van akkor, ha ideális testünk elérése, a súllyal való küzdelem megszűnése elvezetne bennünket oda, hogy maradna energiánk kapcsolataink ápolására, életfeladatunk betötésére?

Mi lenne, ha önbecsülésünk olyan magas lehetne, amilyet csak szeretnénk? Mi lenne, ha tényleg készen állnánk megmutatni magunkat? És, mi van akkor, ha van bennünk egy tudatalatti félelem ettől?

És, mi van, ha egónk a siker elkerülésére játszik, és „direkt” úgy alakítja életünket, hogy „visszanyerjük” nagy nehezen leadott kilóinkat, és újra csak erre az ügyre fókuszáljunk.

Arra hívlak most benneteket, hogy tegyünk pontot az ügy végére! Vizsgáljuk meg milyen elkerülések lapulnak „yoyo-szindrómánk” hátterében!  Használjuk ki a tekintetirányok támogató erejét és a TAO esszenciák bölcsességét, hogy újra rátalálhassunk igaz önmagunkra, és lekerülhessen végre a fókusz a súlyproblémáról!

A tanfolyam ára: 30 000 Ft + 2000 Ft a jegyzet.

Ismétlők 50% kedvezménnyel jöhetnek!

A tanfolyam feltétele: Várakozó kilók 1. Végzettség.